Zeefdrukerij Wickerhoff

Uw ontwerp aanleveren

Voor het drukwerk kunt U aanleveren in volgorde van voorkeur:

Films aanleveren
algemene specificaties
films met zonder raster
films met raster
fullcolour films
Digitaal aanleveren

(Kleur)voorbeeld laten maken

De kwaliteit van het aangeleverde artwork bepaalt de kwaliteit van de transfers. Extra kosten zijn van toepassing afhankelijk van het aangeleverde artwork. Wanneer films/litho's worden aangeleverd en er geen additionele werkzaamheden nodig zijn, gelden er geen extra kosten.

Glastransfers

Vanwege de aard van de het materiaal is het nodig onder de meeste kleuren een witte basis te drukken. Anders zal de dekking van de kleur en de glans te wensen overlaten. Houd hiermee rekening bij het aanleveren van het artwork (extra film of bestandslaag).

Opdruk op gekleurde mokken

Bij het drukken van heldere kleuren op donkere ondergronden dient net als bij glastransfers, voor een goede kleuroverdracht, eerst wit te worden gedrukt. Een film moet worden voorzien. Voor het drukken van kleuren op gekleurde mokken adviseren we u om vooraf een “kleurproef” ter goedkeuring aan uw klant te sturen! Kleuren kunnen sterk veranderen onder invloed van de ‘achtergrondkleur’ 

Let op

Een witbasis wordt beschouwd als 1 kleur!
Indien een order, zonder vooraf een kleurproef te sturen toch uitgevoerd dient te worden, kunnen we geen reclamatie op kleur accepteren.